اخذ پذیرش تحصیلی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش

مدارک زیر با توجه به شرایط متقاضیان دسته بندی شده و نیازی نیست که همه متقاضیان کلیه مدارک را جهت اخذ پذیرش داشته باشند.. ترجمه رسمی مدارک در دو نسخه ( با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ) باید به زبان آلمانی یا انگلیسی باشد.

  1. ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات آن

  2. ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن

  3. ترجمه مدرک فوق دیپلم و ریز نمرات آن

  4. ترجمه مدرک لیسانس و ریز نمرات آن

  5. ترجمه مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن

  6. کپی پاسپورت

  7. گواهی زبان آلمانی در صورت موجود بودن

  8. نامه سازمان سنجش درمورد قبولی در مرحله دوم کنکور سراسری

  9. گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه در مورد دانشجویان

  10. ریز نمرات گذرانده شده در دانشگاه در مورد دانشجویان

  11. شرح حال مختصر(CV)یک یا دو صفحه با عکس به زبان انگلیسی

  1. ارائه توصیه نامه از سوی استاد ( Recommendation Letter ) به زبان انگلیسی

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصیلی باید به تایید سفارت اتریش برسد که همه روزه از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 تا 11:30 این کار امکان پذیر است.مدارک ابتدا باید به تایید وزارت امور خارجه برسد تا سفارت اتریش آن‌ها را نیز تایید نماید.
تایید مدارک توسط سفارت اتریش رایگان نیست و در ازای تائید هر مدرک مبلغ 40 یورو دریافت می‌نماید.