ویزا و اقامت

مدارک لازم جهت روادید تحصیلی اتریش

درخواست روادید باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست روادید بطورمعمول 2 تا 4 ماه بطول می‌انجامد.

  1. فرم درخواست ویزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گردیده باشد
  2. گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه از تاریخ درخواست روادید )
  3. فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه ، گذرنامه و شناسنامه همسر ( در مورد افراد متاهل ) ( در دونسخه )
  4. شناسنامه ، فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه ( در دونسخه )
  5. تعهد نامه مالی که یا خود متقاضی درایران به نام خود حساب باز کرده است و معادل ریالی مبلغ 10000 یورو به حساب خود پول گذاشته و تایید آن را از بانک می‌گیرد و به سفارت ارائه می‌دهد بعلاوه یک کپی و یا آنکه متقاضی دعوت کننده ای در اتریش دارد که مدارک زیر از شخص دعوت کننده مورد نیاز است :

الف : Meldezettel ( معرفی نامه )
ب : Mietvertrag  ( اجاره نامه یا کپی سند منزل )
ج : Arbeitsvertrag ( قرارداد کار )

  1. اصل و فتوکپی از پذیرش و یا تایید دریافت درخواست پذیرش از یک دانشگاه یا ( Fachhochschule ) در اتریش بعلاوه یک کپی

  2. مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ایران

  3. گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه آن با تایید وزارت امور خارجه بعلاوه یک کپی

  4. شش قطعه عکس 3.5*4.5 یا 4*5 تمام رخ، رنگی، زمینه سفید، بدون روتوش

  5. مدرک زبان آلمانی

  6. قباله ازدواج ( در مورد افراد متاهل )

  7. ارائه بیمه درمانی و مسافرتی 3 ماهه به اضافه یک كپی.این بیمه نامه از نزدیك سفارت قابل تهیه است.

  8. تاییدیه محل سکونت در اتریش ( گواهی رزرو کوتاه مدت هتل یا پانسیون قابل قبول ناست).

  9. هزینه صدور ویزا 100 یورو است.

  10. بیوگرافی CV

 

لازم به ذکر است که سفارت اتریش مدارک فوق راهر روز از ساعت 9 الی 11 بجز سه شنبه‌ها می‌پذیرد و می‌تواند علاوه بر مدارک فوق الذکر مدارک دیگری را نیز در خواست نماید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه شرایط و اصول کلی روند درخواست روادید بروی وب سایت سفارت مراجعه کنید :

 

http://www.bmeia.gv.at/pe/botschaft/teheran/ratgeber/ihre-reise-nach-oesterreich/visa-einreisebestimmungen.html

 

مدارکی که باید ترجمه آن‌ها به سفارت ارائه گردد حتماٌ باید به زبان آلمانی یا انگلیسی باشد.
سفارت اتریش جهت درخواست ویزای دانشجویی مصاحبه ندارد اما می‌تواند متقاضی را جهت مصاحبه دعوت نماید.
جهت درخواست ویزای دانشجویی گرفتن وقت قبلی از سفارت الزامیست و این وقت را میتوانید از طریق وب سایت سفارت اتریش به نشانی زیر رزرو کنید :

http://www.bmeia.gv.at/pe/botschaft/teheranhttps://appointment.bmeia.gv.at/?Office=Teheran

مدارک مورد نیاز برای تمدید اقامت دانشجویی

جهت تمدید اقامت دانشجویی باید هر بار قبل از اتمام مدت اعتبار آن اقدام گردد.

مدارک لازم برای تمدید اقامت دانشجویی عبارتند از:
- فرم مخصوص تقاضای تمدید
- گواهی ثبت نام در دانشگاه
- ارائه کارنامه تحصیلی هر ترم
- فتوکپی گذرنامه
- عکس
- گواهی معتبر تامین مالی
- گواهی و قرارداد مسکن
- گواهی بیمه

توجه : دانشجویان غیر رسمی بجای ارائه کارنامه تحصیلی باید تنها گواهی ثبت نام در مراکز پیش دانشگاهی را ارائه نمایند.